20 Mart 2016 Pazar

Bir Yerden Başlamak Lazım

                                        


     Galatasaray'a dair olan inanış ve tutku uzun zamana dayanır. Sonuçta  hepimiz bu takıma bu ruha bu tarifi olmayan somut tutkuya bir mana yükleriz. Yüklediğimiz manaların peşinden de yıllarca koşarız. Analitik çerçevede izahı yoktur bunun. E zaten herşeyin izahınıda yaparsak pek bir tadı kalmıyor bu hayatın. Gizem ve anlamsızlık belkide bu işin yapay olmadığını gösteriyor bize.

     Sonuçta taraftar olarak bu ülkede en değerisiz kitledir diyebilirim galatasaray taraftarı. Çünkü kendi kulübünün dinamikleri ve yöneten beyinleri böyle görmekte bizleri. Tribüne gel,lisanslı ürün al en kazığından ordan çık basket maçına gel,ordan çık voleybol maçında yalnız bırakma...

     Bir avuç köhnemiş ve çürümüş beynin orta oyununu izlemekten başka birşey yapamıyoruz. Yapmaya çalışıyoruz ama nafile. Ama artık "kral çıplak" diyebilmek değil mesele. Mesele "kralın çıplak olduğunu" görmek. Ve görüyoruzki kral gerçekten çıplak.

     Bir yerden başlamak lazzım artık. Yılmamak lazım engeller karşısında. Tıpkı Derwall'in bu topraklarda bir işe koyulması gibi çelik gibi olmak lazım birşeyleri değiştirmek için.

Hiç yorum yok: