5 Ekim 2011 Çarşamba

Tutku


Hayatın herhangi bir alanında hangi işle uğraşırsanız uğraşın başarınızı etkileyen en öenmli faktör sahip olduğunuz ''tutkudur''.İngilizlerin deyimiyle ambition.İçinizdeki tutkunun büyüklüğü bir şekilde ulaşacağınız başarıların büyüklüğünü bir yansımasıdır.

Aktif futbol yaşantısında 26 yılı devirmiş Alex Ferguson'un gerek F.A Cup 3. tur maçında atılan gole,gerek şampiyonlar ligi çeyrek finalinde atılan gole,gerekse Swensea maçında atılan 5. gole verdiği gol sevinci tepkisi bu adamın başarı sırrını kıssadan hisse ortaya çıkarıyor.26 yıl boyunca sahip olduğu bu tutku ona bir 26 yıl daha başarı garantisi veriyor.

Geçen pazar Fatih Terim'in Ankaragücü maçında Kazım'ın attığı golden sonraki sevinci çok dikkatimi çekti.Kimine göre abartılı,kimine göre çok itici bana göre ise oldukça tutkulu bir sevinç.

Kariyeri boyunca bundan değerli birçok gole şahit olmuş bir ismin o gole verdiğii reaksiyon Terim'in konsantrasyonunun ne kadar üst düzeyde olduğunun bir göstergesi.2 yıllık aktif dinlenmede Fatih Terim arzusunu ve tutkusunu çok iyi toplamış.Gelecek adına umutla bakmak için çok güzel donelerden biri bu olsa gerek.Başarı için gerekli olan en önemli öğenin bu olduğunu düşünecek olursak Fatih Terim'in içindeki bu tutkunun her geçen gün artması dileğiyle...

Hiç yorum yok: