20 Ağustos 2011 Cumartesi

Birileri İyice Azmış Beyler!



Dün tweeterden öğrendiğim kadarı ile saygıdeğer başkan İlhan Cavcav galatasarayın dün yapmış olduğu basın bildirisinden dolayı Kulüpler Birliği Vakfın'dan ihracını talep etmiş.Doğrudur yanlıştır bilemem ama sürecin başından beri izlediğim Cavcav portresine son derece uygun bir davranış.İlhan Başkan cebine girecek olan paranın azalma ihtimaline karşın ''babamı bile tanımam'' moduna geçme emarelerini sürecin başından beri bizlere sürekli olarak gösteriyor.

Keşke galatasaray güzide kuruluşumuz olan Kulüpler Birliği Vakfı denen kokuşmuş topluluktan ayrılsa.Çünkü benim nezdimde artık bu vakfın hiçbir önemi ve özelliği yoktur.''Tek ses tek yürek'' diyerekten kulüplerin asıl sahibi olan taraftarları salak yerine koyan başkanların mevcut olduğu bir topluluk,benim nezdimde bir hiçtir.Taraftarlarını birer müşteri olarak gören,yaşanan kaotik süreçte taraftar ve kulüp haklarını savunmak yerine sıcak para akışını sağlama derdine düşmüş  başkanların kendi çıkarlarını korumak adına almış olduğu kararlar;kulüp başkanlarının tarafftarlara olan bakışını ortaya koyar niteliktedir.İşte bu sebeplerden ötürü şu yaşadığımız günlerde herkesin rengi tek tek belli olmaktadır.

İlhan Cavcav'ın bu süreç içerisinde ne kadar aciz bir şahıs olduğunu görmek için geçmişe şöyle bir dönmek yeterli.Geçmişte her kaybettiği fenerbahçe maçından sonra rakibini şike yapmakla,hakemleri etki altına almakla suçlayan İlhan başkan;bu süreç içerisinde çıkıp ''tek ses tek yürek'' mesajı verebilecek bir insandır.

Belki de İlhan Cavcav'a en güzel cevabı bizzati kendi taraftarları vermiştir.Gençlerbirliği taraftar topluluğu Alkaralar son yaşanan süreçlerle ilgili bugün yayınladığı mesajla başkanlarına karşı duygu ve düşüncelerini çok güzel ifade etmişler.

Bu Kirli Senaryoyu Lanetliyoruz!
Tek eğlencemiz yeşil sahada oynanan futboldu bizim... Onu da elimizden aldılar, yerine senaryosunu yazdıkları bir tiyatro koydular. İlk başlarda utanma duyguları vardı, artık onu da yitirdiler. Açık açık biz buyuz dediler; bundan sonra “güzel futbol”un bir şey ifade etmediği, başarıya giden her yolun mubah olduğu bu mide bulandırıcı senaryo sahnelenecek, beğeniyorsanız gelin, bu tiyatroyu bizim kurallarımızla izleyin dediler... Ve en kötüsü: bu pis oyunlara hiç de ihtiyacı olmayan Gençlerbirliğimiz’in 33 yıllık başkanı bu onursuzlukların altına imzasını atıverdi, hem de herkesten önce...

Gözünü para hırsı bürümüş canavarların yazdığı ve bugün TFF'nin resmen onayladığı bu kirli senaryoyu, her şeyin farkında olduğu halde menfaati için bu pisliğe sessiz kalanları, yapılanları temize çıkarmayı kendine görev bilen onursuzları lanetliyoruz. Herkesten önce bu kirli düzenin avukatlığına soyunan İlhan Cavcav gibi bir başkanımız olduğu için ise utanıyoruz...

Hiç yorum yok: