21 Temmuz 2011 Perşembe

Koyun Can Derdinde Kasap Et Derdinde


Futbolun içine düştüğü uçsuz bucaksız dip kuyu içerisinde herkesin kafası karışık,herkes mutsuz,herkes şüpheci lakin bazı kesimler hala cebine girecek cukkanın derdinde.Türk futbolu çok ciddi bir süreçten geçerken bazı insanların sanki hiçbir şey olmamış gibi ''yolumuza devam edelim'' söylemleri bu insanların haysiyet ve şeref olgularının var olup olmadığı konusunda bende ciddi şekilde şüphe uyandırıyor.

İlhan Cavcav TFF'nin ligleri erteleyebilme ihtimali üzerine hemen ayar vermeye kalkmış.Liglerin ertelenmesinin çok yanlış bir karar olacağını savunuyor.Liglerin  ertelenmesinin kendi takımının performansından tutunda milli takımın performansına kadar yansıyacağını düşünüyor.Kendi cebine girecek olan paranın azalma ihtimali üzerine götü alev almış olan İlhan başkan bir nevi yaşananlar karşısında ''banane aga ben cebime giren cukkaya bakarım'' mantığı güdüyor.Alın işte temizlenecek bir güruh daha.Bu ve bunun gibi yöneticiler.

Tabi İlhan başkan haklı biz sonuçta müşteriyiz.Müşteriyi geçtim malın en önde gideneyiz.İnsanların kafasında binlerce soru işareti varken,futbola karşı derin bir güvensizlik varken  giyeceğiz formayı basacaz bilet parasını koşa koşa stadlara akıcaz.Sonuçta malız ya.

Ne diyor İlhan başkan ''türk futbolunun üzerine düşen bir bomba vardır.Bu bombayı en sakin şekilde sindirmek görevimizdir.''

Zaten belli başkan senin amacın sessiz sedasız herşeyi sindirmek,unutturmak.Senin gibi adamlar bu olayları çok çabuk sindirirde biz bu yaşananları sindirmeyiz,sinderemeyiz başkan.

Yazıyıda bizim köyün delisi Bilgin Gökberk'in sorusuyla bitirelim.Hadi bakalım İlhan başkan cevap ver bu soruyada.


"Geçenlerde İlhan Cavcav'ı dinledim, Fenerbahçe, Beşiktaş'ın küme düşmesini istemiyorum dedi. Bu ne demek? Konya'nın Sivas'ın düşmesi umurunda değil. Beşiktas, Fener düşmesin. Geçen sene Galatasaray kötüydü, biliyorsun, Galatasaray son iki maçta kurtardı. Eğer son maça kalsaydı ve rakip Gençlerbirliği olsaydı, İlhan bey kendi takımının mı yoksa Galatasaray'ın mı kazanmasını isterdi. Hayatınızda böyle saçma sapan bir demeç duyar mısınız?"
                                                                                 Bilgin Gökberk

Hiç yorum yok: